- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Lugna dagar

Publicerat: 1 april, 2015, detta inlägg har inga kommentarer.

Denna vecka skiljer sig ganska markant från föregående veckor. Säsongen är slut och träningen ligger i en betydligt lugnare fas.
Detta gör att det finns mycket tid över till att jobba med annat och planera inför framtiden. Det är många pusselbitar som ska på plats innan allt är klart men denna vecka har varit ett stort steg i rätt riktning. Många lyckade möten har blivit av samtidigt som jag har haft tid till att vila lite efter en hård säsong.

Som jag tidigare skrivit så är det lite delade känslor när säsongen är över. Ena delen av hjärnan vill bara fortsätta att tävla medan den andra tycker att det är rätt så skönt att få slappna av och vara lite ”vanlig” i några veckor.
Sedan är det ju inte helt fel att få unna sig lite för god mat också:)

DSC02952

/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "Lugna dagar"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.