- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Projektet

Projektet Patrik Johansson 2015 startades efter en problemfylld säsong 2011/2012 med luftrör som satte stopp för i stort sett allt tävlande. När jag inte kunde tävla fick jag istället känna på hur det var att leva utan skidsporten. Det var inget som jag ville vara utan!

Då bestämde jag mig. Jag ska göra en satsning mot VM i Falun 2015. För där vill jag inte stå i publiken och titta på när medaljerna ska fördelas.

I denna satsning ska allt optimeras för att jag ska nå målet. Jag vill prova på hur det är att träna på heltid och att bara ha skidorna att tänka på.

Jag vill även att mina samarbetspartners som gör satsningen möjlig verkligen ska få någonting tillbaka. Det ska vara roligt och givande att samarbeta med mig.

Jag vill ge företag och privatpersoner en större inblick i hur det är att vara elitidrottare. Både vad gäller träning och tävling, men även allt runtomkring. Så som tester, mental träning och kost.

Genom projektet/satsningen vill jag vara en förebild för unga idrottare och få dem att våga ta steget, tro på sig själva och verkligen satsa på sin dröm. För alla kan, bara inställningen är den rätta.