- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Vasaloppsbakis

Publicerat: 11 mars, 2015, detta inlägg har inga kommentarer.

Vasaloppet tog lite hårdare än jag räknat med!:) Den bubbla man levde i under ett par veckor är nu borta och efter att ha utsatt kroppen för söndagens enorma prövning har det varit lite tomt på energi. Men det är ju precis så det ska vara och det är faktiskt en lite kul känsla att ha:) När kroppen verkligen meddelar att den behöver lite extra vila:)

Efter att ha utvärderat loppet lite mer så känner jag fortfarande en viss frustration över att jag inte klarade fullfölja den fina klättring jag ihop med några andra hade börjat på. Att ha varit uppe kring 20:e plats och sedan ”rasa” så mycket gör lite ont. Däremot börjar jag mer och mer att inse att mitt resultat faktiskt var bättre än vad jag kanske kunde kräva. Som jag tidigare nämnt är ju det föret som rådde det som passar mig och min åkning absolut sämst. Att jag då ”halvväggar” och ändå lyckas ta mig till Mora som 46:e man får jag vara helt nöjd med:) Men mycket vill alltid ha mer och det kanske är tur att man känner så för det är väl det som driver en idrottare framåt. Att stanna upp och vara nöjd med det man genomfört men samtidigt hela tiden vilja jaga bättre och bättre resultat:)

Nu är kroppen redo för lite mer träning igen!:)

DSC02405

/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "Vasaloppsbakis"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.