- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Sista intervallpasset inför Årefjällsloppet

Publicerat: 25 mars, 2015, detta inlägg har inga kommentarer.

Idag var det dags för säsongens sista intervallpass. Målet var att försöka klämma ur en ynka liten procent form till inför Årefjällsloppet på lördag. Hur det gick får vi väl svar på först på tävlingsdagen:) Kroppen kändes i alla fall bra och jag kunde hålla ett fint driv och en bra teknik hela passet igenom. Körde med fäste då det finns stor möjlighet att jag väljer att använda mig av det på lördag. Det har ju mestadels blivit stakning de senaste tävlingarna men nu hoppas jag att även formen i benen ska vara på plats:)

Passet körde jag ihop med Rasmus och enligt upplägget 6×3 minuter med 2 minuter vila mellan intervallerna. Valde att köra på Torsby Sportcenter:s konstsnöbana vilken bjuder på en skön kupering med både fina åkbackar och härliga krön där växlingen mellan diagonal och stakning sätts på prov. En viktig egenskap att träna upp och ett parti där många tävlingar avgörs.

DSC02908

DSC02906

DSC02874

DSC02882

 

/Patrik

 

Lämna en kommentar på inlägget "Sista intervallpasset inför Årefjällsloppet"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.