- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

På plats i Åre

Publicerat: 27 mars, 2015, detta inlägg har inga kommentarer.

Efter en bilresa i lite blandade förhållanden är vi nu på plats i Åre. Enkelt uttryckt kan man väl säga att det hade varit otroligt svårt att välja rätt valla för den färden:) Det bjöds på väldigt blandat väder och bitvis bilåkning i ultrarapid. Något frustrerande när man har en bit att åka. Men vädret bättrade sig och resan blev till slut rätt bra ändå.

Detta är första gången jag är Åre men av det lilla jag sett hittills så gillar jag det skarpt. Och stugan vi bor i är riktigt fin och kan inte ha särskilt många år på nacken. Fin inredning och sköna sängar så de viktigaste kraven är uppfyllda:)

När vi anlänt och installerat oss i stugan tog Anna och jag  en liten promenad för att gå ur benen efter resan. Alltid lika skönt att bli av med den stelhet som kommer efter lite bilåkande. Vi passade även på att reka lite och nu har vi full koll på vart banketten för Swix Ski Classics kommer att vara på lördag:) Mycket mer än så hann vi inte se och resten får vi leta rätt på i morgon när vi har dagsljuset till hjälp.

Nu är det dags att sova så vi är ordentligt laddade för skidtest i morgon:)

DSC02934

DSC02939

DSC02941

/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "På plats i Åre"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.