- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Mental träning

Publicerat: 24 mars, 2015, detta inlägg har inga kommentarer.

Idag visade vädret sig från sin absolut bästa sida. Klarblå himmel och en skön vårvärme i luften. Detta förutsatt att man inte tänkt sig att åka skidor. Då blir åsikten kring vädret lite tvådelad:) Då kan lätt vädret och föret som följer av det övergå i mental träning…

Det känns ju rätt märkligt att gnälla på ett väder av den kalibern men när skidorna sitter som limmade i snön så är 2 timmar och 15 minuter skidåkning inte riktigt lika roligt som det varit om kvicksilvret i termometern visat lite kallare:) Men den blåa himlen hade självklart gärna fått vara kvar:)

Passet gick till slut bra trots allt. Lite seg efter gårdagens vila men det gick över efter 1,5 timme och då kändes det riktigt bra istället:) Så jag tar med mig det och laddar om för morgondagens intervallpass. Då får det nog bli ett drag med riller i skidan innan start:)

IMG_2035

/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "Mental träning"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.