- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Löpning, Styrka, Skidor

Publicerat: 20 mars, 2015, detta inlägg har inga kommentarer.

Kom igår hem från vistelsen i Torsby. Men redan i morgon vänder jag tillbaka igen:)

Det har varit några riktigt fina dagar i Torsby, men ibland måste man ju vila lite också och då passar det bra att få bort lite av det vanliga jobbet så det finns möjlighet att fokusera ännu hårdare på skidåkningen:)

Dagarna i Torsby blev riktigt fina och igår hanns det med riktigt bra med träning. Först ut var ett löppass följt av styrka. Hade sällskap av Rasmus under hela passet. Benen börjar kännas bättre och bättre för löpningen och det är skönt att redan ha smygstartat med det inför nästa träningsår.
Styrkan körde vi samma som sist men med lite mer vikter och fler repetitioner:)

På eftermiddagen åkte jag skidor i ett riktigt vårföre. Termometern visade + 5 och snön gick rejält trögt. Till och med så trögt att jag fick lite vårkänslor:)

I övrigt tycker jag att kroppen känns rätt så bra. Jag har varit lite sliten idag men det tycker jag hör till efter fyra träningsdagar.

I morgon är det på´t igen:)

IMG_2059

/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "Löpning, Styrka, Skidor"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.