- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Intervaller i tuffa förhållanden

Publicerat: 23 mars, 2015, detta inlägg har inga kommentarer.

Söndagens intervaller blev ett riktigt tufft pass. Detta p.g.a. att spåret ej var pistat efter mildvädret och uppe på detta spår landade den ”underbara” snön som föll:) Denna kombination sög tag något helt fantastiskt i skidorna så det blev en kombination av intervaller och rejäl styrketräning:)

Passet jag körde bestod av 2×15 minuter i A3-zon med 3 minuters vila mellan intervallerna. Kroppen var rätt så sliten men farten var ok i alla fall:) Lite svårt att få till tekniken bra i det stökiga föret men det är precis det jag behöver träna på så jag får försöka att se det positiva när dessa förutsättningar bjuds.

Tack Rasmus för grym coachning under intervallerna. Passet hade varit tufft utan dig idag:)

Nedan kommer en liten film från passet.

/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "Intervaller i tuffa förhållanden"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.