- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Dubbla pass i Torsby

Publicerat: 16 mars, 2015, detta inlägg har inga kommentarer.

När vädret och skidspåren hemma i Skövde inte riktigt vill visa sig från den stabila sidan har jag valt att åka till Torsby för att få lite bra träning inför det avslutande Årefjällsloppet:)

Spåret här mäter 2,5 km och det finns fortfarande rejält tjockt med snö kvar. Så här ska det allt gå bra att åka skidor fram till säsongsavslutningen:)

I dag har det blivit dubbla pass varav det första avverkades på klassiska skidor ihop med Bill Impola. Vi körde med fäste idag vilket inte har hört till vanligheterna under den andra halvan på denna säsong. Det tog ett litet tag men till slut kom jag ihåg hur det var man skulle göra med benen:)hehe

På eftermiddagen blev det ett rejält styrkepass med Rasmus. Detta kombinerades med en löptur och det i rätt så hög fart. Rasmus hade tjuvtränat lite löpning och ville att vi skulle ”känna lite” på hur kroppen svarade på att bitvis höja farten:) Svaret på den frågan var att kroppen svarade fint men jag känner mig otroligt övertygad om att kroppen kommer att svara minst lika ”fint” på träningsvärken i morgon:)

IMG_2035

IMG_2042

IMG_2038

/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "Dubbla pass i Torsby"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.