- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Bättre i gymmet

Publicerat: 22 mars, 2015, detta inlägg har inga kommentarer.

Efter att nu ha gjort fyra omgångar i gymmet på ganska kort tid känner jag att kroppen svarar bra på styrketräningen:) Klarar högre vikter i maxövningarna och kapaciteten att göra fler repetitioner i övningarna för uthålligheten har ökat.

Efter besöket i Stockholm igår så anlände jag under eftermiddagen till Torsby igen. Började vistelsen med en löptur följt av en omgång i gymmet:) Riktigt skönt att få jogga ur sig resan lite. Passet kändes bra och musklerna blir bättre och bättre:)

Lyckades att få till en bra omgång med dips. Resultatet blev 64 st vilket börjar närma sig siffrorna under de dagar då det var en bra gren för min del:) Nu får målet under våren bli att klara av 100 st. Det känns som en siffra som är rätt så acceptabel:)

IMG_2042

/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "Bättre i gymmet"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.