- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Stakintervaller

Publicerat: 27 februari, 2015, detta inlägg har inga kommentarer.

Efter att ha kört distanspass hela veckan så var det igår dags för lite intervaller igen. Och eftersom alla tävlingar numera verkar köras som stakning så är det ju lika bra att träna på det. Jag körde därför 2×15 minuter stakning i A3-zon. Känslan var stabil och för att nå samma punkt på banan behövde jag använda tre sekunder mer på den andra intervallen än på den första. Då tanken var att dessa intervaller skulle gå jämnfort så tycker jag att det är ett ok resultat över 15 minuter:)

En annan riktigt positiv sak med passet var att precis när jag plockade fram mina träningsskidor så kommer David och frågar om jag kan testa ett par tävlingsskidor åt honom under passet:) Det tackar man ju knappast nej till när det är dags för intervaller. Tänk att en sådan lite grej kan kännas som att vinna på lotto:)

Passade även på att träna lite inför Birken. Jag har inte bestämt om jag ska åka än men jag har börjat jakten efter den perfekta ryggsäcken för ändamålet:)

DSC01730

 

DSC01722

DSC01728

/Patrik

 

Lämna en kommentar på inlägget "Stakintervaller"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.