- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Fin skidåkning idag

Publicerat: 24 februari, 2015, detta inlägg har inga kommentarer.

Kom i söndags hem till ett inte så snörikt Skövde och var rädd att spåren på mitt kära Billingen inte skulle frambringa speciellt stor glädje.

Men så fel man kan ha. Konstsnön är starkare än vad man kan tro och det är otroligt imponerande vad skidspåren klarar av att stå emot rent vädermässigt. Så efter att ha haft en skön vilodag under måndagen med ett återhämtande löppass på 30 minuter så var det i dag dags för lite skidåkning igen:) Nydragna spår och stundtals riktigt skönt väder då solen tittade fram. Kroppen är sliten men den känns betydligt bättre nu än efter de tidigare långloppen. Jag kanske börjar vänja mig:)

Efter passet körde jag ett kortare styrkepass. Känner att jag måste jobba upp den biten om jag ska hänga med de stora gossarna. För de verkar knappast sakna några muskler:)hehe

Lite rörlighet och massage och sedan var denna dagen fulländad.

IMG_1978

/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "Fin skidåkning idag"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.