- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Dubbelpass

Publicerat: 26 februari, 2015, detta inlägg har inga kommentarer.

Igår blev det en fin träningsdag i ett ganska så härligt väder men med lite väl tröga spår:) Vattnet i snön visade sin närvaro i allra högsta grad och trots att det såg otroligt fint ut så var föret rejält tungt. Lite svårt att hitta tekniken ordentligt men å andra sidan så blev det rejält bra styrketräning:) Lyckades även öppna passet med att åka rakt genom en vattentäkt del av spåret som var betydligt djupare än vad jag trodde.Alltid lika skönt att börja med en sådan tabbe:) Körde i 1 timme och 50 minuter och valde att enbart staka.

På eftermiddagen blev det en löptur och lite styrketräning. Som jag skrivit tidigare så känns det som att det finns lite att jobba på där mot de bästa och för att jag ska komma i absolut bästa form så måste styrkan vara på plats då det normalt sett är en av mina starka sidor. Är den på rätt nivå brukar det andra följa med:)

Bilden är ej från igår men den är i alla fall från Billingen.

DSC00567

/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "Dubbelpass"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.