- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Vallauppladdning

Publicerat: 11 januari, 2015, detta inlägg har inga kommentarer.

Idag är det dags för Hallbyloppet. 20 km i klassisk stil. Och dessutom i masstart vilket enligt mig är det roligaste sättet att tävla distanslopp på. Känner av gårdagens lopp och anspänning men med en städat start ska det nog gå bra idag:)

Uppladdningen för loppet blev i vallaboden. Men dock inte på mina egna skidor… Mitt företag Träningskonsulten arrangerar teknikläger för tjejer i helgen och i och med att jag tävlar så kan jag inte vara med på teknikträningen. För att visa mitt stöd till instruktörerna så smög jag igår kväll in i vallaboden och hjälpte dem med den vallaservice som erbjuds deltagarna. 22 par skidor skulle vallas om och för att korta ner kvällen lite så fick jag hoppa in och andas lite härlig vallalukt:)

Nu laddar vi om för race igen! Förhoppningsvis blir jag i alla fall topp 100 idag till skillnad från gårdagen:)hehe

IMG_1854/Patrik

 

Lämna en kommentar på inlägget "Vallauppladdning"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.