- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Tranemoloppet

Publicerat: 5 januari, 2015, detta inlägg har inga kommentarer.

Nästa tävling i tur blir nu Tranemoloppet. Var måååånga år sedan jag tävlade där nere så det ska bli riktigt kul:) Det är en speciell känsla att köra tävlingar hemma i Västergötland. Det kommer alltid tillbaka minnen från ungdomen och alla fighter man haft på konstsnöbanorna runt om i distriktet. All glädje, alla tårar och allt slit kommer upp till ytan igen och njutningen av att se alla ungdomar kriga för att få kvala till Ica Cup (som på ”min tid” hette Kalla Anka cup) och Folksam Cup ger en härlig återblick och det är en av de saker som verkligen kan få mig att bli nostalgisk.

Eftersom jag passerat ungdomsåren så kan jag ju bara drömma om att få köra 2,5 eller 5 km:) För H21:s del är det 15 km klassisk stil som gäller och vad jag har hört om banlängden så lutar det åt att en stor del av ansträngningen under  tävlingen kommer att gå åt till att räkna varv. Men det är så det ska vara när man tävlar här ”hemma”:)

/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "Tranemoloppet"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.