- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Svårt att bestämma sig

Publicerat: 8 januari, 2015, detta inlägg har inga kommentarer.

Ska det vara vinter och snö eller höst och regn? Igår vaknade jag upp till 5 centimeter snö och ett härligt vinterväder. Idag hade allt försvunnit och vädret liknade mest en dålig höstdag:( Tack och lov så har vi konstsnö:)

Igår blev det alltså träning i fallande snö. Alltid lite stökigt att få till skidorna i det föret men den utmaningen var kanske på sin plats då det varit extremt lättvallat hittills i år:) Så efter vallaansträningen var det med en lite trött kropp från Tranemoloppet som passet fick genomföras. Lufsade mest runt i snön och njöt av att få ta det lite lugnt och att få se fallande snö.

På kvällen blev det ett besök på Clinic i Skövde då min rygg krånglat litegrann på slutet. Behandlingen gick bra och det kändes som att vi fick till en bra start för att få ordning på problemen någorlunda snabbt. Funderar på hur mycket det faktiskt kan knaka i en kropp utan att den går sönder:)

Idag har kroppen fått vila för att få bra med energi fram mot helgen!:) Har passat på att klippa mig och göra synundersökning. Förlorade mot morfar på ”syntävling” för någon vecka sedan. Han fyller 80 år detta år så jag kände att det kanske var läge att kolla upp mina gluggar då:) Inget ont om morfars syn men jag tycker trots allt att jag som 27-åring ska kunna hålla jämna steg:) Så nu hoppas jag att det blir ordning på torpet igen!

Ett litet tips:
Kom ihåg att de flesta ställen med konstsnö har spår även om det regnar och gräsmattorna är gröna. Så njut av den möjligheten och passa på att nöta mil inför vinterns tävlingar:)

DSC00325

DSC00329

/Patrik

 

 

Lämna en kommentar på inlägget "Svårt att bestämma sig"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.