- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Snowmaking in progress

Publicerat: 6 januari, 2015, detta inlägg har inga kommentarer.

Lite kyla igen och kanonerna går för fullt:) Nu ska de sista delarna av konstsnöspåret hemma i Skövde göras klart och de delar med lite sämre tjocklek får den påfyllning de behöver. Riktigt goda nyheter för en skidåkare som vill kunna vara lite på hemmaplan under vintrarna också:)

Det ryktas även om längre spår idag (tisdag) så det låter lovande.

Nu är det dags för Tranemoloppet. Jag startar som 2:a i min klass, 30 sekunder efter min träningskompanjon David Olofsson. Och JA, jag har koll på starttiden för er som är oroliga för det:) Att ett enda misstag i Bruksvallarna kan göra att man får så bra hjälp med påminnelser om starttid, nummer o.s.v. varenda helg:)hehe

Nu kör vi!

DSC00050

DSC00046

 

/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "Snowmaking in progress"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.