- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Skandinavisk Cup i Falun

Publicerat: 9 januari, 2015, detta inlägg har inga kommentarer.

Årets överlägset tuffaste tävling står på schemat i morgon. En härlig utmaning där startfältet kryllar av världsstjärnor. Både guldmedaljörer från VM och OS kommer till start. Och det går knappt att räkna ut hur många världscupsegrar dessa gossar har tillsammans:)

Men det är det som gör tävlingen så otroligt rolig. En tävling i Sverige med detta motstånd. En tävling i VM-staden Falun. Det är mycket som talar för att det blir en otroligt rolig tillställning:) Hoppas att invånarna i Falun förstår hur stort det är så vi får mycket publik utmed spåret.

Falun har fått till riktigt mycket snö. Och byggnationen som pågår här har gjort att man knappt känner igen sig. Riktigt häftigt att se VM-arenan växa fram.

I morgon är det alltså sprint i klassisk stil som gäller. Först ett kval där utmaningen är att ta sig in top 30. Denna uppgift kommer att bli extremt tuff i detta motstånd:) En inspirerande uppgift som gör att jag kommer att somna med ett leende på läpparna. Ett leende med tankarna på att om det ska gå bra i morgon så kommer det att göra ondare än jag förmodligen haft någon gång tidigare:)hehe
Idag har jag åkt banan och annars bara slappat. Banan är otroligt fin. Ganska tuff men allt det jobbiga kommer tidigt vilket jag verkligen föredrar. Det är även hyfsade tillfällen att få vila lite. Denna typ av bana med tuffa stigningar i kombination med tillfällen för lite vila för att sedan jobba hårt igen är den typ av bana som jag normalt sett tycker passar mig bäst.
Så nu kör vi!:)

DSC00339

DSC00347

DSC00334/Patrik

 

Lämna en kommentar på inlägget "Skandinavisk Cup i Falun"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.