- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Ska aldrig mer klaga på att laga en punktering

Publicerat: 13 januari, 2015, detta inlägg har inga kommentarer.

Alla som har cyklat en del vet att förr eller senare kommer den där retliga punkteringen. Och den ska helst komma när man är som längst hemifrån:) För min egen del kan ilskan bli rätt stor över en sådan grej och man funderar över vad man gjort för ont för att förtjäna att behöva brottas med det där jäv.. hjulet för att få cykla vidare.

Detta var min åsikt om punkteringar fram till igår. Att se denna kille byta en punktering på ett så smidigt sätt gör att jag nästa gång kommer att byta slang med ett leende på läpparna. Kommer dock att använda händerna även om det är lite fusk:) Detta är ett tecken på att det viktigaste är inte vilka förutsättningar vi har utan vad vi väljer att göra med dem. Ta er några minuter och kika på videon så är jag övertygad om att det är fler än jag som kommer att laga en punktering med ett leende nästa gång:)

/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "Ska aldrig mer klaga på att laga en punktering"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.