- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Riktigt fina förhållanden i Skövde

Publicerat: 3 januari, 2015, detta inlägg har inga kommentarer.

 

 

Efter att ha besökt skidstadion på Billingen igår kväll var det lite tunga tankar som for genom huvudet. Skulle jag vara tvungen att åka iväg innan jag hann komma hem bara för att få åka skidor? Det mesta av spåren flöt och vädret såg ut att käka upp vår kära konstsnö.
MEN! Efter ett morgonsamtal med Anders som jobbar med skidspåren så blev jag på betydligt bättre humör. Det var nyspårat och hade blivit helt ok sa han:) Åkte upp med hyfsade förhoppningar om ok spår och med tanke på hur vädret varit de sista dagarna så var spåren betydligt mer än ok. Spåren var rent av riktigt bra tycker jag. Mer än så kan man knappast kräva:)

Jag fick även ett bra tillfälle att testa igenom lite skidor. Så nu kan vi sortera bort en del av grejerna och fylla på med nytt:) Fick ingen bild på pappa idag men det var nog första gången jag har sett en vallare ute i snön i ”foppatofflor”. Jag blev väl i och för sig inte direkt förvånad:)

Utöver skidtestet så blev det 2,5 timme stakning. Bra spår och bra stavfäste gjorde att passet flöt på riktigt bra. Skulle jag ha vallat så hade det varit en blandning av rött och lila. Det är pangbett på det idag. Kommer själv att åka på det ikväll!

IMG_1810

IMG_1807/Patrik

 

Lämna en kommentar på inlägget "Riktigt fina förhållanden i Skövde"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.