- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Pallplats på Tranemoloppet

Publicerat: 7 januari, 2015, detta inlägg har inga kommentarer.

Då var Tranemoloppet avklarat. Och vilket startfält. ca. 350 personer kom till start vilket är helt otroligt. De vanliga tävlingarna här hemma i distriktet kan ju numera mäta sig med de riktigt stora tävlingarna ute i landet. Mycket tack vare en otrolig bredd på ungdomssidan men även mycket tack vare den stora massa motionärer/elitmotionärer som är med och kör. Så även om det blir lite mindre med plats på banan så är det värt det då det idag var skidpropaganda på hög nivå och då kan man leva med att få åka lite ”sicksack”:)
Ökningen av antal ungdomar som tävlar har även börjat märkas i IFK Skövde Skidklubb som åter har lite ungdomar som tävlar vilket gjorde att det fanns några att heja lite extra på under uppvärmningen:)

Hur gick då loppet?
Tyckte som sagt att loppet var ok, men inte mer. Helt klart bättre än loppet i Orsa men det där lilla extra som fanns i armarna i Älvdalen saknades denna dag. Försökte jobba på så gott det gick och höll ett hyfsat jämnt tempo loppet igenom. Bra start och bra avslutning men på tok för långsamt på mitten. Hamnade i en säkerhetszon som för dagen var för långsam. Finns egentligen inte mer än så att säga. Jag räckte inte riktigt till idag och fick nöja mig med en tredje plats. Lyfter på hatten för Daniel Nordebo och Markus Jönsson som var strået vassare för dagen. Grattis grabbar!:)

Fullständiga resultat hittar ni här.

Nu blir det lite träning och framförallt vila för att få tillbaka överskottet i armarna inför sprinten i Falun på lördag.

DSC00240


DSC00195

DSC00196DSC00197/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "Pallplats på Tranemoloppet"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.