- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Bra träning

Publicerat: 23 januari, 2015, detta inlägg har inga kommentarer.

Varit lite väl mycket att göra på slutet och hemsidan har då tyvärr blivit bortprioriterad. Men nu ska jag försöka att ta tag i den igen. Blev ju ett betydligt kortare uppehåll den här gången än det varit vid andra tillfällen:)

Sedan sist har det blivit många fina pass på ett allt vitare Billingen. Träningen har blandats mellan långa lugna distanspass och stenhårda intervaller. Tycker att trycket kommer mer och mer och ryggen börjar på att ordna upp sig igen.

I förrgår blev det ett riktigt fint pass med ordentlig mjölksyraträning. 5×2 min i absolut maxfart fick mjölksyran att koka i kroppen. En känsla som jag har någon sådan där fantastisk hatkärlek till. Ett pass som egentligen inte är roligt men som ändå på något vis ger en sådan inre tillfredställelse att det fortfarande alltid känns värt det. Känslan var helt ok och som jag skrev tidigare så höll ryggen bra vilket var ett stort plus.

Igår blev det dubbla distanspass och mellan dem en behandling av ryggen på Clinic.
Passen genomfördes i ett för tillfället vintrigt Skövde vilket gör att motivationen till träning blir betydligt större. Jag tror att den känslan delas av fler då den fallna snön gör att det nu kryllar av skidåkare uppe på Billingen. Kvällspasset kördes i ett härligt ”lemmeltåg” av åkare och omkörningsträningen fick stå i fokus:)

DSC00567

DSC00577

 

/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "Bra träning"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.