- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Bra träning nu

Publicerat: 4 januari, 2015, detta inlägg har inga kommentarer.

Det flyter på riktigt bra nu:) Efter en fin vistelse i Torsby med fin stakträning och hårda intervaller känns det som kroppen har börjat gilla läget lite bättre igen. Armarna börjar även de att komma tillbaka så smått.

Igår körde jag sprintintervaller/maxintervaller på konstsnöspåret i Skövde. Intervallerna tog ca. 3 min och 20 sek. Kändes som jag kunde hålla ett bra tryck och en jämn fart genom hela passet. Unnade mig 5 min vila mellan intervallerna för att få till bättre fart. Så med en vecka kvar till Skandinaviska cupen i Falun kändes det bra att få blåsa på för fullt ännu en gång:) Blir ju helt galet hårt motstånd där så det kommer att kräva sin man att kvala in topp 30 där.

Vaknade i morse med en kropp som påminde mig om att gårdagen varit av det hårdare slaget. Det är så otroligt stor skillnad på att köra intervallerna i maxfart istället för tröskelfart. Hade dock redan bestämt mig för ett längre pass idag så de planerna ändrade jag inte på. Körde 3,5 timme stakning med gott sällskap. Kan konstatera att mängden personer som håller bra fart i Skövde bara ökar för varje år. Riktigt kul att ha sällskap när man tränar:)

Måste även än en gång imponeras av hur mycket människor det är som ”nöter” runt på en så kort slinga som det är nu. Riktigt roligt och köerna som uppstår vid enstaka tillfällen vägs upp av att se så många kämpa för att nå sina mål:)

Bilden nedan visar väl kanske inte riktigt hur det ser ut på Billingen nu:)

IMG_2189

Fick även till en bild på Marcus Carlsson som stod för sällskapet under delar av passet.

IMG_1824

Parkeringen är nästan lika full nu som under de vackraste vinterdagarna tidigare år:)

IMG_1829/Patrik

 

 

Lämna en kommentar på inlägget "Bra träning nu"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.