- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Bra tillfälle att testa blötskidor

Publicerat: 2 januari, 2015, detta inlägg har inga kommentarer.

Den sena starten på vintern blev riktigt bra:) Men tyvärr lite väl kort…

Vädrets makter har varit riktigt elaka mot Billingens konstsnöspår. Men för att vända det till något positivt så får man ju se till att plocka fram sina blötskidor och testa igenom dem för att se vad som ska behållas och vad som kan sorteras bort. Alltid lika bra att få tid och möjlighet till det då det underlättar extremt mycket vid tävlingar om man har järnkoll på sitt material. Bra skidor ger bra resultat helt enkelt:)

Så för er som är i samma situation (passet vart ni befinner er) och är lite deppiga över regnet och blöta spår. Vänd på det och försök att utnyttja tillfället och testa hur era skidor går i blötföre. Hur mycket valla ni kan lägga på innan det ”suger” för mycket. Vilken valla som fäster bäst. Vilken valla som är ”lenast” i framföringen. Försök testa dessa grejer så blir passet lite roligare:) Så i morgon åker nog något av paren nedan fram för test:)

IMG_2048

/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "Bra tillfälle att testa blötskidor"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.