- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Att resa med stil

Publicerat: 12 januari, 2015, detta inlägg har inga kommentarer.

Det finns lite olika sätt att resa för att ta sig iväg på längdskidåkning. Det vanligaste för egen del är bil. Någon gång kan det också bli flyg. Då oftast reguljärflyg:)

Men vill man ta resandet ett steg längre så kan man ju alltid göra som några av de längdåkare som anlände till First Hotel Billingehus i helgen för några dagars skidåkande. De tyckte att bil gick lite sakta så de valde istället egen helikopter. Så sjukt kaxigt!:) Ska det resas så ska det göras med stil. Jag hoppas att de var nöjda med våra spår uppe på Billingen:)

Tänkte vidare på detta och kom fram till att det hade ju varit ganska smidigt att resa så när man ska på tävling också. Ska höra med klubben (IFK Skövde Skidklubb) om inte detta kan vara ett alternativ att kika på. Det hade varit grymt snyggt att komma med en Helikopter lackad i IFK:s färger. Eller vad tror ni?

IMG_1855/Patrik

 

Lämna en kommentar på inlägget "Att resa med stil"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.