- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

2015 inleddes med maxintervaller

Publicerat: 1 januari, 2015, detta inlägg har inga kommentarer.

Årets första dag är snart till ända. Och vilken härlig start det blev på det nya året. Dubbla skidpass varav det senare i form av maxintervaller:)

På förmiddagen fick skateskidorna komma fram igen. Inte allt för ofta nu för tiden. Men för att kunna säga att jag åkt skate även 2015 så var det lika bra att börja med det:) Passet blev 1,5 timme i ett nu betydligt mildare Torsby. Första passet när jag kom hit kördes i -24,3 grader celsius och nu visade termometern kring +5.

På eftermiddagen fick kroppen reda på hur även 2015 kommer att se ut vid många tillfälle. Bill och Jack Impola såg till att hjälpa mig att stretcha ut både lungor, hjärta och övrig kropp på ett smärtsamt sätt:) Passet vi körde var maxintervaller stakning på dryga tre minuter stycket:) Ett riktigt fint pass blev det och känslan var rätt så bra tycker jag:)

I morgon bär det av hem till Skövde igen för att testa spåren där i helgen.

IMG_1793

/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "2015 inleddes med maxintervaller"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.