- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Happy New Year:)

Publicerat: 31 december, 2014, detta inlägg har inga kommentarer.

Ännu ett år är till ända. Ett härligt år med många olika utmaningar:) Ett år fyllt med mycket träning, många givande möten och mycket kul jobb med kunder som utvecklas på ett imponerande sätt:)

Om jag ser tillbaka på det gångna året ur träningssynpunkt så tycker jag att det varit ett bra år. Jag fick köra en hel säsong förra året och lyckades toppa det hela med min 29:e plats på Vasaloppet. Ett resultat som jag helt klart är nöjd med. Men framöver vill jag givetvis högre upp i listan:)
Träningen inför säsongen 2014/2015 startade i vanlig ordning den 1:a maj. Träningen har sedan flutit på bra och jag har klarat mig utan sjukdomar och skador ända fram till säsongstart. Kanske gick det lite för bra för när säsongen dragit igång visade det sig att två omgångar med förkylning var på sin plats:) Men det är borta nu och jag firar in det nya året med en fullt tränande kropp:)

För träningskonsulten har det varit ett riktigt roligt år. Mycket människor som velat lära sig att åka skidor. Vi har även många kunder som vi hjälper med träning som utvecklas på ett fantastiskt sätt. Så otroligt roligt att få följa dem på nära håll.
Vi har haft möjligheten att jobba med de som vill gå ner i vikt och de som vill komma igång med träningen. Vi har även fått jobba med de som vill komma ett steg längre och även de elitmotionärer som vill nå riktigt långt. Några av dem har Vasaloppet som sitt stora mål vilket känns riktigt kul då jag själv får möta dem där:)
Sist men inte minst har vi även en del elitidrottare som vi jobbar med. Crossgymnasiet i Tibro och Anders Eriksson endurolandslag. Vi har även ett par stycken cyklister som kommer att bli vassa till nästa säsong:)

Utöver det ovannämnda så finns det ett projekt till som fått tiden att gå på ett effektivt sätt:) Detta kommer jag att återkomma till under Januari då ni ska få full koll på vad det handlar om:)

Så med detta inlägg vill jag passa på att tacka alla som varit med i min satsning under året som gått. Familj, vänner, sponsorer, samarbetspartners, kunder och alla ni läsare som väljer att följa min framfart i skidspåret och även mitt/vårt arbete med Träningskonsulten där strävan är att få hjälpa så många som möjligt att utvecklas och få ut så mycket som möjligt av sin träning.

Nästa år väntar nya utmaningar vilket känns otroligt inspirerande. Skidåkningen bjuder på en hel säsong som ska glädjas, kämpas, slitas och njutas igenom:) Träningskonsulten bjuder i det närmsta på mycket läger och skidlektioner som våra duktiga instruktörer gör ett kanonjobb med. Och efter det är det tester, program och andra roliga aktiviteter som ska köras. Föreläsningar för att inspirera och informera människor om träning, kost och möjligheten att få leva det liv man vill:)
Mycket nya samarbeten kommer att knytas. Utmanade och inspirerande jobb ska utföras. Jag är helt säker på att 2015 kommer att bli minst lika bra som det år som gått:)

Som nyårslöfte kan jag lämna att jag ska försöka att uppdatera hemsidan lite mer frekvent:) Ska även se till att ha lite tävlingar åt er och annat kul som går att hitta på. Kom gärna med förslag!:)

Jag vill önska er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!:):):)
Låt 2015 bli året då det händer. Då du tar tag i det du vill göra. Då du låter dig själv leva det liv du vill leva. Då du lever ut din dröm och uppfyller dina mål.
Bara du kan välja vad du vill och vad du ska klara av att åstadkomma! Tro på dig själv och lägg alla tvivel åt sidan. Med rätt vilja kommer du att lyckas. Låt ingen annan säga åt dig vad du kan och inte kan göra.
Lycka till med dina mål!:):):)

images

/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "Happy New Year:)"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.