- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Härlig Skidåkning

Publicerat: 19 november, 2014, detta inlägg har inga kommentarer.

Nu har jag sedan fredag natt varit på plats i ett icke så snötäckt Bruksvallarna. Trots den lilla snö som finns i naturen har de gjort ett bra jobb med att få till en fyra kilometer lång slinga av bra kvalité.

Känns riktigt skönt att få komma iväg och åka skidor igen. Barmarkssäsongen med rullskidåkning har varit kul men det här är ju ”the real deal” så att säga och det känns alltid lika kul att få lite omväxling och få känna att det börjar närma sig säsong:)

Hittills har det blivit sex pass skidor och ett pass på löpning. Jag har hunnit med ett intervallpass vilket faktiskt kändes helt ok. Lite ovant att inte ha det där rullskidbettet men annars tyckte jag att det gick riktigt bra. Den första chocken för armarna har äntligen börjat lägga sig också. Vet inte varför men vartenda år när man går på skidor så känns det om man inte tränat på hela året:) antar att man fuskat lite på rullskidorna och förlitat sig fullt ut på spärrarna:)

I morgon är det dags för skidtest. Måste försöka hitta något som kan gå riktigt snabbt till på fredag då det är dags för premiär:) Då är det 10 km i klassisk stil som gäller. Under helgen kommer jag att köra det racet samt söndagens sprint.

IMG_1569

/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "Härlig Skidåkning"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.