- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Snabb i mörkret

Publicerat: 31 oktober, 2014, detta inlägg har inga kommentarer.

Att träna i mörker kan ha vissa fördelar. Jag känner mig alltid snabbare i mörkret. Att få glida fram bland löv, cyklar och hundar gör att det känns som en blandning av slalom och längdskidåkning. Helt enkelt en snabbare variant av den vanliga träningen:)

Igår var det ett sådant pass. Mörkt, svalt och snabbt:) Två timmar rullskidor med slalominslag. Tror aldrig att jag har känt mig i dålig form på kvällen. Allt känns lätt och tiden flyger förbi. Får nog bli lite mer kvällsträningar framöver:)

På förmiddagen värmde jag upp med en timmes löpning och ett styrkepass. Nu börjar vikterna bli riktigt bra faktiskt:) Jag återkommer med siffror när jag når dit jag vill vara innan säsongsstart. Men det närmar sig med stormsteg och snart är jag tillbaka på samma ställe som ”back in the days” när skidåkningen gick lite snabbare för mig:)

IMG_1464

/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "Snabb i mörkret"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.