- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Maxstyrka

Publicerat: 16 oktober, 2014, detta inlägg har inga kommentarer.

Gårdagskvällens maxstyrkepass var bra på flera sätt. Grunden var givetvis att det blev ett riktigt bra pass och att kroppen svarade bra:)
Men det kanske roligaste av allt var att jag kan meddela att det börjar att bli fler och fler medlemmar på gymmet uppe på Billingehus. För så trångt som det var idag har det aldrig varit tidigare:) Riktigt kul att det är fler som inser hur skönt det är att träna med den fantastiska utsikten över Skövde. Men än finns det plats kvar så för er som inte har någonstans att träna och/eller känner att ni vill ha stans bästa utsikt när ni svettas på gym så är det bara att åka upp på berget och skaffa ett kort

IMG_1350-0.JPG

Lämna en kommentar på inlägget "Maxstyrka"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.