- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Då kör vi igen då:)

Publicerat: 13 oktober, 2014, detta inlägg har inga kommentarer.

Det börjar närma sig säsong och jag tycker att det börjar bli hög tid att ta tag i hemsidan och börja dela med mig lite av hur dagarna ser ut så här in mot tävlingspremiären:)

Sedan sist har det hänt en hel del. Jag ska försöka att delge lite av de sakerna efter hand. Men det viktigaste är att träningen har flutit på bra och kroppen känns hel och börjar så smått bli redo för tävling igen. Jag tycker att jag har fått gjort det jag har velat och det känns som jag ligger i bra fas så här med sex veckor kvar till premiären.
De sista veckorna har fokus gått över mer mot maxstyrka och intervall. Tanken är att försöka slipa till det sista. Få till bra styrka och en kropp som klarar av vinterns smärta.

Just nu befinner jag mig hemma i Skövde efter att ha tillbringat första halvan av veckan i längdskidåkningens barmarksmecka Torsby. Det är alltid lika trevligt att få komma tillbaka och få möta Gräsbergets härliga stigningar och känna Hovfjället käka upp benen på ett underbart smärtsamt sätt. Hovfjället för med sig en viss hatkärlek efter att ha hängt över mig sedan första året på skidgymnasiet. Det sköna är att man utvecklats lite och slipper stanna och vila för att orka ta sig upp:)

Något som Torsby verkligen har som jag saknar här hemma är en rullskidbana. Det är en sådan otrolig skillnad att kunna köra intervaller så skidlikt med sådan kupering och kurvor och bara kunna fokusera på sin egen åkning och inte hur nästa bil som passerar har tänkt att köra eller hur bra ordning den mötande personen har på sin hund. Så en rullskidbana är högt upp på önskelistan och något jag ska försöka övertyga kommunen om att vi borde ha:) Intresset finns ju och Billingen har fortfarande gott om plats för detta ändamål.

Nu kör vi igen!:)

DSC_0660/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "Då kör vi igen då:)"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.