- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Varmt & Gott

Publicerat: 6 juli, 2014, detta inlägg har inga kommentarer.

De två senaste dagarna har tagit lite extra hårt på vätskedipåerna:) Sommarvärmen har nog äntligen kommit till Sverige vilket i och för sig är riktigt skönt. Men innan kroppen har vant sig blir träningen lite extra tuff. Och så även återhämtningen:)

Igår blev det ett långpass stakning ihop med Fredrik Ousbäck. Vi vevade runt i tre timmar och lyckades bli både varma och hungriga innan vi var hemma. Överkroppen var rejält sliten redan från start detta pass, men tyckte ändå att jag höll ihop det bra och kom konstigt nog igång efter två timmar:)

Idag blev det en kortare löpsväng på en och en halv timme ihop med David. Lugnt och städat och det fick bli lite av ett återhämtningspass. Detta avverkades innan frukost och sedan har dagen bestått av arbete.

Nedan är bilder från löpturen:)

Patrik Johansson

David Olofsson/Patrik

 

Lämna en kommentar på inlägget "Varmt & Gott"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.