- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Testrace Löpning

Publicerat: 5 juli, 2014, detta inlägg har inga kommentarer.

Igår var det dags att känna lite på vad kroppen gick för och ge den en rejäl omgång smärta i löpspåret. Några träningskompisar i Torsby skulle iväg och springa löptävling och då blev jag inspirerad och tänkte inte vara sämre än dem och sopade istället av ett testare på 10 km här hemma i Skövde.

”Tävlingen” blev 2 varv på 5 km-spåret med slalom mellan hundar och människor:) Ganska skönt faktiskt för då kändes det som det gick lite snabbare än vad det kanske gjorde:) Tyckte att kroppen var lite seg och jag fick slita i det fuktiga gruset som sakta men säkert käkade upp mina ben:)

Men i mål kom jag på 36:02 vilket faktiskt är det bästa jag någonsin har sprungit 10 km på. Och då räknar jag även in asfaltslopp vilket är en viss skillnad. Så trots att man alltid vill prestera bättre så är jag väldigt nöjd med tiden:) Öppnade lite väl hårt vilket gjorde att andra varvet gick nästa 1 minut långsammare än det första. Så det finns att jobba på:)

Målet med löpningen i sommar blir att lyckas krypa under 35 minuter någon gång. Men då får jag nog välja ett ställe med asfalt och lätt kupering:)hehe

IMG_0750/Patrik

 

Lämna en kommentar på inlägget "Testrace Löpning"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.