- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

I´m alive:)

Publicerat: 18 juni, 2014, detta inlägg har inga kommentarer.

Nu var det allt bra längesedan jag delgav något kring vad som händer i mitt skidåkarliv. Men nu är det dags igen:)

Sedan den 4:e april då senaste uppdateringen var så har det hänt otroligt mycket och det har varit fantastiskt mycket att göra. Jag kommer att delge er senare vad det är som har upptagit så mycket av min tid:)

När jag ser tillbaka på säsongen med lite perspektiv så tycker jag ändå att jag får vara väldigt nöjd. Som elitidrottare så vill man ju alltid vara lite bättre, prestera lite mer och lyckas lite bättre i alla lopp. Men jag har fått köra en hel säsong och kroppen är i gott skick:) Och det ser jag som en stor framgång.
Tävlandet tyckte jag gick bättre och bättre under hela säsongen och pricken över i kom i och med Vasaloppet:) Åkte dit utan några som helst förväntningar och hade varit nöjd om jag blev topp 100. Valde dessutom att staka vilket gjorde att jag var lite nervös för om jag ens skulle ta mig i mål utan att åka skate på slutet:) Men ju längre in i loppet vi kom desto piggare blev jag och mot slutet tyckte jag att jag hade riktigt bra med tryck i armarna. Ska se till att ligga lite längre fram i klungan nästa gång bara:) Men att glida över mållinjen som 29:a var extremt skoj och det kändes som en rejäl revansch!

Men nu ser jag framåt och det nya träningsåret har pågått sedan 1:a maj. Träningen fungerar bra och jag har fått till några riktigt bra intervallpass. Det har blivit mestadels klassiska rullskidor och löpning, men även något pass på cykeln:) Skaterullskidorna har fått vänta lite då huvudfokus i vinter helt klart ligger mot de klassiska distanserna.

Framöver ska jag försöka att vara lite aktivare i mitt bloggande så ni får följa med i min träningsvardag och se vad jag fyller dagarna med:)

IMG_2325

/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "I´m alive:)"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.