- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Viared Classic Rollerski

Publicerat: 19 mars, 2014, detta inlägg har inga kommentarer.

Ett otroligt bra initiativ av de tre skidtokiga gossarna Erik Wickström, Rickard Bergengren och Mattias ”Z” Carlzon.

Viared Classic Rollerski körs söndagen den 11:e maj och är det perfekta sättet att få en kickstart på det nya träningsåret. En skidåkares träningsår börjar ju som jag säkert tidigare skrivit den 1:a maj. Då går startskottet för det långa underbara ”helvete” som kallas uppbyggnadsträning:) Att nu få något att se fram emot och som gör att man är ännu mer på tårna i starten känns riktigt skönt. Tävlingen startar på viared industriområde och är 37 km lång. Rullmotståndet som gäller är 2:or vilket känns kul:)

Det ska bli skönt att snabbt komma in i tävlandet igen vilket är något jag tidigare haft väldigt svårt med. Jag har alltid tänkt att tävla mycket under sommar/höst, men så har det inte blivit av. Så i år hoppas jag att kunna ändra på det och få med mig mer tävlingar och på det viset känna mig bättra förberedd när vintern kommer och kanske slippa vara sådär extremt oviss och nervös inför första tävlingarna och istället ha lite bättre koll på vart jag står. Nervös kommer jag väl förmodligen att vara ändå, men det får man väl leva med:)

/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "Viared Classic Rollerski"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.