- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Oförskämt pigg efter Vasan

Publicerat: 4 mars, 2014, detta inlägg har inga kommentarer.

Jag har ju enbart åkt ett Vasalopp tidigare så någon större erfarenhet av hur känslan dagarna efter brukar vara kan jag ju inte säga att jag har. Men vad jag minns är att det var brutalt mycket värre sist än vad det är nu:) Hade rätt rejält med träningsvärk igår, men idag är den i stort sett helt borta:) Känns inte som jag förtjänar att må så pass bra med tanke på hur det var i söndags. Dels så var ju åktiden rätt mycket längre än vanligt och dessutom så blev det ju enbart stakning vilket borde ha satt ännu djupare sår i musklerna:)

Så med andra ord kan jag både klä på mig, äta och gå själv:) Helt klart en stor fördel:)
Däremot är ju kroppen rätt så jäv.. slut, men det känns som ett problem man får leva med efter Vasan eller liknande lopp. Som sagt, bara att kunna klä på sig utan problem känns hur skönt som helst:)

/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "Oförskämt pigg efter Vasan"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.