- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Skadad arm!

Publicerat: 8 februari, 2014, detta inlägg har inga kommentarer.

Allting har börjat flyta på fantastiskt bra. Träningen har fungerat kanon och känslan i kroppen har varit extremt bra. Fick ju dessutom med mig en seger i Billingens Långlopp förra helgen. Ett lopp som blev allt annat än underbart med ett av de tyngsta fören jag varit med om:)

Tävlingen gick på Billingen i Skövde på en varvbana som mätte 4 km. Som ni förstår så blev det ju en och annan omkörning under detta lopp då det var 500 personer på startlinjen:) Men alla motionärer visade bra hänsyn och vi försökte samsas om spåren på ett bra sätt.

Loppet startade i lugn takt och vi var många som höll ihop i 3-4 varv. På femte varvet så höjde jag farten och insåg ganska snabbt att de andra fick slita rätt så ont. Var inte riktigt meningen att få en lucka så tidigt, men det var ju bara att fortsätta. Väl inne i varvningen så fick jag en kul belöning genom rejäl kramp i magen:) Detta fick jag tyvärr slita med resten av loppet. Något i förberedelserna eller lite klen mage får jag nog ta tag i till nästa långlopp:)
Så efter detta blev det att staka på så gott som gick och försöka saxa i uppförsbackarna  för att underlätta för magen:) Inte lätt utan fäste på skidorna! Ett bra lopp blev det i alla fall och jag fick med mig en ny seger!:) Dessutom den första i Billingens Långlopp:)

MEN! Dagen efter loppet så var ena underarmen rejält svullen och smärtade ordentligt. Fortsatte trots det att träna på då jag trodde att det enbart var någon smäll som jag kanske inte märkt av i stridens hetta under tävlingen. Men det ville inte riktigt ge sig och till slut fick jag ge upp och äta lite antiinflammatoriskt. Började samtidigt höra att det knarrade lite i armen när jag rörde på handen. Kunde då inkassera den sexiga diagnosen senknarr:) Inget allvarligt, men ack så krångligt. Så nu har jag fått två av tre sprutor och hoppas att jag är tillbaka för fullt nästa vecka. Istället för stakning har benen nu fått sig lite benskate på kontot vilket absolut var välbehövligt. Ibland kan det nästan vara lite bra med krångel för då tvingas man att ta tag i de delar som inte får prioritet tillräckligt ofta:)


/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "Skadad arm!"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.