- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Testdag

Publicerat: 5 november, 2013, detta inlägg har inga kommentarer.

Efter att igår ha kört egna tester så är det idag dags att hjälpa andra att utvecklas i sin träning. Platsen för detta är Intersport i Kristinehamn:) Här uppe har det varit fantastiskt intresse för konditionstester och det är fjärde svängen som vi är här nu. Pratet i träningsgrupperna har ändrats helt och det är många som meddelar hur mycket de utvecklas och hur mycket skönare det är att träna på detta sätt:) Alltid kul när kunderna är nöjda och när man kan hjälpa folk att utvecklas på ett bra sätt.
Det krävs så lite för att nå otroligt stor förbättring!!!

Jag tycker det är både bra och lärorikt att stå på båda sidor om datorn när det är test. Det är extremt bra att köra testerna själv för då vet jag vad kunderna ”utsätts” för och får ännu lättare att svara på de frågor som ställs kring testet. Nu har jag ju gjort extremt mycket sådana här tester genom karriären, men det är ändå bra att hela tiden uppdatera sig. Och inte minst så är det ju bra för min egen träning:)

/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "Testdag"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.