- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Bra kupering i Tynell-land

Publicerat: 3 augusti, 2013, detta inlägg har inga kommentarer.

De senaste dagarna har rullat på i bra tempo och jag har hunnit besöka Kristinehamn, Torsby och Tällberg.

Vi börjar med Kristinehamn. Här var det tester på åtta glada löpare som ville veta vad just de kunde göra för att få ut mer av sin träning. Härligt också att se att det var allt från de som kommit igång med löpningen senaste året/åren som ville hålla sig i bra form upp till en tjej som springer VM i ultralöpning. Det är precis så brett som jag vill visa att träningen ska vara. Oavsett på vilken nivå man befinner sig så kan man få hjälp med att få ut det bästa av den träningstid man lägger ner.

Efter testerna var klara så åkte jag raka spåret till Torsby för att hälsa på Rasmus:) Här bjöds det i vanlig ordning på korv med bröd och potatissallad:) En perfekt uppladdning för de intervaller i Hovfjället som han så lämpligt hade planerat in när jag skulle komma.
Intervallerna blev 10×3 minuter med 2 minuters vila mellan varje intervall. Vi blev fem killar som körde passet vilket är riktigt kul då det väldigt ofta blir intervaller på egen hand hemma i Skövde. Blir lite extra tryck när man har folk runt omkring sig på dessa pass. Lätt hänt att det blir så kallad ”lägertröskel”:) Passet gick bra och det var iktigt skönt att få ett kvitto på att kroppen verkligen är på väg tillbaka. Framförallt är det stakning som börjar kännas bra. Men med några månaders träning till så ska jag nog kunna lyfta hela åkningen ett par snäpp:) På eftermiddagen blev det ett skatepass på rullskidbanan. Man får ju passa på att utnyttja de delar som jag saknar av Torsby. För rullskidbana är något som jag verkligen skulle vilja ha i Skövde. Jag får jobba hårt för det så kanske det finns en en vacker dag:)

Efter en snabb Torsbyvisit på 22 timmar så packade jag mina grejer igen och drog vidare till Tällberg för ett litet ”miniläger”. Terrängen här visar sig från den aggressiva sidan och det finns rejäla backar att både springa och åka rullskidor i:) Här blir det mycket träning och även genomgång av träningsupplägg och lite annat smått och gott. Stannar kvar här till på söndag och sedan bär det hem till Skövde igen:) Bor gör jag på Villa Långbers som har en helt underbar utsikt och fantastiskt god mat. Kan varmt rekommendera ett besök!

/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "Bra kupering i Tynell-land"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.