- Följ min resa mot målet ... skid-VM i Falun 2015!

Patrik Johansson 2015
#

Tävlingsställ på igen

Publicerat: 31 maj, 2013, detta inlägg har inga kommentarer.

Då var det dags igen!

I morgon gäller det. Tävlingsstället ska på igen och kroppen ska plågas. Kanske inte så mycket tunga backar och långa stakpartier. Men tävling är alltid tävling. Och i detta fall är det kanske årets mest prestigefyllda tävling.

Givetvis så handlar det om brännboll. Trots det så är just denna turnering bland det viktigaste på hela året. Det finns ingen annan tävling jag deltar i som innehåller så mycket ”trasch-talk” och kaxiga uttalanden som just denna. Med det är det som är så underbart roligt med att spela mot kompisar:) Att veta att du aldrig kommer undan en miss utan rejält hackande från motståndarna. Så det är den perfekta dagen att träna upp sitt tävlingspsyke:)

Genevilyran heter tillställningen och den är nu inne på sin 20:e upplaga. Turneringen spelas av ca 40 lag och arrangeras av Högsäters GF. Ett riktigt härligt arrangemang som jag deltar i för 4:e gången. Och i år ska det givetvis bli seger! Det har blivit någon riktigt tung finalförlust och andra små missöden genom åren så nu är det dags att gå hela vägen:) I år har vi fått till ett riktigt bra lag så jag hoppas att det ska räcka till seger!:)

/Patrik

Lämna en kommentar på inlägget "Tävlingsställ på igen"

* För att kunna kommentera krävs att du fyller i ett namn och en e-postadress, din e-postadress kommer inte visas publikt.